Νέα

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΕΥΡΗΚΑ»

Στο Μουσείο των Ηρακλειδών, παρουσία πλήθους κόσμου, πρέσβεων και μελών διπλωματικών αποστολών, εκπροσώπων των Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας, κομμάτων, ακαδημαϊκών, μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και μέσων ενημέρωσης ... περισσότερα...


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «200 ΧΡΟΝΙΑ & 80 ΗΜΕΡΕΣ»
Στο Μουσείο των Ηρακλειδών, παρουσία της εξοχότατης πρέσβεως της Αυστρίας κ. Andrea Ikić-Böhm, του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού κ. Χριστόδουλου Πρωτοπαππά, του αντιπρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιορδάνη Χατζηπαυλίδη, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, του επιχειρηματικού κόσμου, των ΜΜΕ και πλήθους κόσμου, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης "200 χρόνια και 80 ημέρες: από τον SERES στην Ανταρκτική".

STEMATH
Start Date/Time:
Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 10:30 πμ
End Date/Time:
Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 12:00 μμ
Recurring Event:
Recurring Event Every 7 days until 6/5/2018 (total 11 events)
Importance:
Normal Priority
Category:
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Description:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEMath είναι σχεδιασμένο για μαθητές Νηπιαγωγείου (4 και 5 ετών). Aποτελεί μια μοναδική και διεθνώς πρωτοπόρα πρόταση, παιγνιώδους, διαδραστικής και βιωματικής προσέγγισης των μαθηματικών. 

Μέσα από το παιχνίδι με μια ποικιλία από εκπαιδευτικά υλικά, κατάλληλα για την ηλικία τους, τα παιδιά καλλιεργούν βασικές μαθηματικές δεξιότητες όπως η ταξινόμηση, η απαρίθμηση, η γεωμετρική απεικόνιση, η λογική σκέψη και η ικανότητα επίλυσης προβλήματος.

Owned by Herakleidon Host On Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Εκθέσεις

ΕΥΡΗΚΑ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΔΑΒΥΤ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝΑπό τη Μόνιμη Συλλογή της Αρχαίας  Ελληνικής Τεχνολογίας που δημιουργήθηκε από την υπάρχουσα συλλογή της Εταιρείας Διερεύνησης Αρχαιοελληνικής και Βυζαντινής Τεχνολογίας και από εκθέματα που κατασκευάσθηκαν για λογαρισμός του Μουσείου των Ηρακλειδών βασισμένα σε μελέτες της ΕΔΑΒυΤ, εκτίθενται στην Αποστόλου Παύλου 37, η Τεχνολογία Πολέμου και στην Ηρακλειδών 16, τα Αυτόματα και ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων

Εκπαίδευση

ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ
ΕΝΗΛΙΚΟΙ
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
Χορηγός Εκπαιδευτικού Εξοπλισμού
Χορηγός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Χορηγοί Επικοινωνίας
Χορηγοί Επικοινωνίας Παιδικών Εργαστηρίων
Συνεργάτες
Ασφάλειες Εκθεμάτων
Μεταφορές
Μέλος των