ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΠΌ ΤΙΣ 12:00 το ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Το Ινστιτούτο Κομφούκιος, γιορτάζει μαζί μας στο China Spring Fest και μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον κινεζικό πολιτισμό, με μια σειρά μοναδικών εκδηλώσεων κινεζικής παραδοσιακής τέχνης.
Με τη βοήθεια των εθελοντών καθηγητών του Ινστιτούτου Κομφούκιος, θα γνωρίσετε τις κινεζικές λαϊκές τέχνες, όπως την κινεζική ζωγραφική, την καλλιγραφία και το πλέξιμο.
Μαζί μας, θα μάθετε να γράφετε μόνοι σας κινεζικά ονόματα, και να φτιάχνετε λουλούδια και φρούτα με τον παραδοσιακό κινεζικό τρόπο. Ακόμη, θα μάθετε να πλέκετε διαφορετικούς κινεζικούς κόμπους με ευχές. Στο τέλος των δραστηριοτήτων, τα έργα που θα φτιάξετε, θα τα πάρετε μαζί σας για να κοσμήσετε το σπίτι σας!
Επιπλέον, μαζί μας θα βρίσκεται, το χαριτωμένο Panda και κάθε ένας από τους συμμετέχοντες μπορεί να δοκιμάσει το κοστούμι του και να το φωτογραφίσει!

ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝΗρακλειδών 16, Θησείο

Ημερομηνία
Κυριακή 13 Μαΐου 2018 

Ώρα
12:00

Κόστος  Δωρεάν, με το εισιτήριο εισόδου

Πληροφορίες

Τ: 210 34 61 981
Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00-17:00
Ε: edu@herakleidon-art.gr


 

Δείτε επίσης...
Διαλέξεις για την πνευματικότητα στην ευρωπαϊκή και ασιατική παράδοσηΠέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 & Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 Δύο δίωρες συναντήσεις με την εικαστικό Ρωξάνη Γιάννου
περισσότερα...