Επιμόρφωση ενηλίκων: Νέα εργαστήρια και διαλεξεισ 
Μείνετε «συντονισμένοι» στην ιστοσελίδα μας, καθώς θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ανακοινώσεις για τα ποικίλα εργαστήρια και διαλέξεις για τους ενηλίκους.

Και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, αλλά και για να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή, καθώς οι ομάδες είναι ολιγομελείς για το καλύτερο εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό αποτέλεσμα.


Διαλέξεις Φιλοσοφίας
ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ-ΜΕΡΟΣ Β΄
Από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2016, με τον καθηγητή φιλοσοφίας Στέφανο Ροζάνη
Η αμφισβήτηση της επιστήμης και της τεχνικής οι οποίες εδραίωσαν τη Βιομηχανική Eπανάσταση και η αμφισβήτηση του εργαλειακού ανθρώπου όπως αυτός διαμορφώθηκε από τον ύστερο Διαφωτισμό.

Εργαστήριο
ΓΡΑΦΗ-ΧΑΡΤΙ-ΣΚΗΝΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Από την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, με την Αλεξάνδρα Σέλελη και την Έλενα Φραγκάκη
Εργαστήριο συγγραφής παραμυθιού, κατασκευής χειροποίητου βιβλίου και εμψύχωσης μιας ιστορίας για όσους αγαπούν να μαθαίνουν και να πειραματίζονται παίζοντας με τις λέξεις, τις εικόνες και τις κατασκευές.

Ομιλίες-Εικαστικό εργαστήριο
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ
Από την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, με την εικαστικό και ιστορικό Δυτικού Εσωτερισμού Ρωξάνη Γιάννου
Ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης της Τέχνης και της Πνευματικότητας σε Δύση και Ανατολή: Από την Αλχημεία στην Αίγυπτο, το Μεσαίωνα και την Αναγέννηση, μέχρι την κινεζική μαντική τέχνη του I Ching, τον Ταοϊσμό στη ζωγραφική τέχνη και την ανάλαφρη αίσθηση των Κινεζικών παραδοσιακών τοπίων και διακοσμητικών μοτίβων.


Πληροφορίες-Εγγραφές

Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00
Τ: 210 34 61 981
Ε: edu@herakleidon-art.gr