ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΗ (VR) ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 – 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019Για μαθητές E’ Δημοτικού – Β’ Γυμνασίου

Οι γονείς των παιδιών, με την επίδειξη του αποδεικτικού συμμετοχής στο εργαστήριο, έχουν το προνόμιο μειωμένου εισιτηρίου για την έκθεση «ΕΥΡΗΚΑ»

Τα παιδιΑ ΔημιουργοΥν το ΜΕλλον με τα Alpha labs στο ΜουσεΙο ΗρακλειδΩν!

Οι Εικονικές και οι Επαυξημένες Πραγματικότητες είναι πλέον στη ζωή μας και συμβαδίζουν με την «πραγματική» μας πραγματικότητα! Ο λευκός καμβάς και η δημιουργία τρισδιάστατων σκηνών αποτελούν εκπληκτικό και καινοτόμο πλαίσιο για τη συγγραφή μιας ιστορίας!

Τα παιδιά εξοικειώνονται με την τεχνολογία του 3D Storytelling και συζητούν για τις αγαπημένες τους ιστορίες. Εμπνέονται από τους εκπαιδευτές για τους διαφορετικούς τρόπους αφηγήσεων και αναπαραστάσεων και καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εικονική ιστορία!

Στο τέλος, με τη χρήση εξοπλισμού εικονικής πραγματικότητας (VR) θα μπουν μέσα τόσο στη δική τους δημιουργία, όσο και στις δημιουργίες των άλλων παιδιών και θα τις απολαύσουν σαν να είναι μέρος τους, από μέσα, τρισδιάστατα και εικονικά! Στο τέλος του προγράμματος, μπορούν επίσης να τις παρουσιάσουν και στους γονείς τους.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν να χρησιμοποιούν τις εκθετικές τεχνολογίες σαν εργαλεία, δηλαδή να αξιοποιούν δημιουργικά και όχι μόνο καταναλωτικά τις τεχνολογίες που δημιουργούν εκθετικές αλλαγές και επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Να εμπνευστούν και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη ώστε μέχρι και να λύνουν πραγματικές προκλήσεις του κόσμου των μεγάλων!

 

Σχεδιασμός & Υλοποίηση: Alpha labs


ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
Ηρακλειδών 16, Θησείο


Ημερομηνίες

1ος κύκλος

20 Ιανουαρίου & 3, 10 Φεβρουαρίου 2019

2ος κύκλος

17, 24 Φεβρουαρίου & 3 Μαρτίου 2019


Ώρα: 12:30-14:00

Κόστος: 45,00 €  

Για να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, πατήστε εδώ

* Επιβεβαίωση για την κράτηση της θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή του συνολικού ποσού, μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό:


Alpha Bank ΕΥΖΗΝ ΑΕ

IBAN:GR28 0140 1030 1030 0232 0000 679

και αποστολή του αντιγράφου συναλλαγής στο info@powerx.tech
Απαιτείται το ονοματεπώνυμό σας στην «Αιτιολογία κατάθεσης».


Πληροφορίες
Τ: 210 281 7117
Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-17:00
Ε: info@powerx.techfacebook
Δείτε επίσης:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017-ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Λιλιπούτειοι Μηχανικοί ωθεί τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να αξιοποιήσουν την περιέργεια και την εφευρετικότητά τους.
περισσότερα...