Παιδιά

Ηλικίες 8+

 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΜΑΪΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
Μέσα σε τέσσερις δίωρες συναντήσεις, παρέα με την Γαλλίδα εικαστικό Pascaline Bossu, τα παιδιά θα ανακαλύψουν το ξεχωριστό σύμπαν της κινεζικής καλλιγραφίας, της χαρτοκοπτικής και της κινεζικής ζωγραφικής. περισσότερα
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ
ΜΑΡΤΙΟΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΜΑΙΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2018Εργαστήρι Εκμάθησης της Χαρτοποιητικής Τέχνης

Στο Μουσείο των Ηρακλειδών μαθαίνουμε να φτιάχνουμε αληθινό χειροποίητο χαρτί ανακυκλώνοντας παλιές, χρησιμοποιημένες σελίδες! περισσότερα

Οι μασκεσ τησ χαρασ και τησ τυχησ Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 32018 Εορταστικό εργαστήριο κατασκευής μάσκας, Είσοδος ελεύθερη,
Η χρονιά του Πετεινού τελειώνει, το Τριώδιο άνοιξε κι εμείς είμαστε έτοιμοι να μασκαρευτούμε για να υποδεχτούμε με κέφι και χαρά το Νέο Κινεζικό Έτος του Σκύλου!
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Κινεζική Πρωτοχρονιά με καρναβαλική διάθεση σε μια έκρηξη χρωμάτων και σχημάτων, φτιάχνοντας μάσκες της Χαράς και της Τύχης! 
περισσότερα... 
ΠΑΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ; Το Σάββατο είναι επίσης μια καλή μέρα για να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά αλλά και για όλη την οικογένεια να «Πάει Μουσείο».
περισσότερα... 
MATHTECH: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ
1 οκτωβριου 2017-10 ιουνιου 2018Το εκπαιδευτικό εργαστήριο «Κατασκευάζω και Ανακαλύπτω» αποτελεί μια καινοτόμο δράση, που επικεντρώνεται στην έννοια της έρευνας. 
περισσότερα... 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: LEGO MINDSTORMS
8 οκτωβριου 2017-20 Μαϊου 2018Η Εκπαιδευτική Ρομποτική συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι μετατρέποντας την εκπαίδευση σε διασκεδαστική δραστηριότητα.
περισσότερα...
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ