Παιδιά

Ηλικίες 8-

Τα Μαθηματικά σαν Παιχνίδι
Πάντα το παιχνίδι ήταν και είναι ο αγαπημένος σύντροφος των μικρών παιδιών. Φαντασία και περιπέτεια, εικόνες και πολλαπλές παραστάσεις, ευρηματικότητα και δημιουργία, ιδέες και πειραματισμός, σκέψη και έκφραση, έρευνα και κατασκευή, χαρά και ενθουσιασμός, είναι πολλά από εκείνα που προσφέρει η σχέση ενός παιδιού με το παιχνίδιών!
περισσότερα...
Christmas Gift Factory στο Μουσείο Ηρακλειδών
Το Μουσείο Ηρακλειδών ζεσταίνει τις… μηχανές του και σας προσκαλεί σε ένα «οικολογικό εργοστάσιο» πρωτότυπων δημιουργιών!
περισσότερα...
Ζωγραφίζοντας τα Χριστούγεννα με το μουστάκι του Νταλί!
Φέτος τα Χριστούγεννα, τα παιδιά δημιουργούν εντυπωσιακά έργα, εμπνευσμένα από τις δημιουργίες του μεγάλου Ισπανού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί.
περισσότερα...
παμε μουσειο το σαββατο;
Το Σάββατο είναι επίσης μια καλή μέρα για να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά αλλά και για όλη την οικογένεια να «Πάει Μουσείο».
περισσότερα...
STEMATH
8 οκτωβριου 2017-6 ΜΑΪΟΥ 2018Κάθε μαθητής παίζει, ερευνά, σκέφτεται, καταλαβαίνει και ανακαλύπτει γνώσεις μέσα από τον πειραματισμό.
περισσότερα...
Εκπαιδευτική Ρομποτική: ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
1 οκτωβριου 2017-10 ΙΟΥνιΟΥ 2018Τα παιδιά κάνουν τα πρώτα βήματά τους στον κόσμο των Θετικών Επιστημών, της Τεχνολογίας και της Μηχανικής.
περισσότερα...
MATHTECH: κατασκευαζω και ανακαλυπτω
1 οκτωβριου 2017-10 ΙΟΥνιΟΥ 2018Το εκπαιδευτικό εργαστήριο «Κατασκευάζω και Ανακαλύπτω» αποτελεί μια καινοτόμο δράση, που επικεντρώνεται στην έννοια της έρευνας. 
περισσότερα...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: LEGO WEDO™
1 οκτωβριΟΥ 2017-29 απριλιου 2018Με το εκπαιδευτικό εργαστήριο LEGO WeDo™ επιτυγχάνεται η εισαγωγή των μαθητών στην Εκπαιδευτική Ρομποτική.
περισσότερα...
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ