Το Μουσείο

πωλητηριο

Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα Πωλητήρια του Μουσείου – Ηρακλειδών 16 και Αποστόλου Παύλου 37 – έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο ύφος του Μουσείου, να περιστρέφονται γύρω από τη θεματολογία μας και να υπηρετούν τη φιλοσοφία μας, δηλαδή την Επιστήμη, την Τέχνη και την Τεχνολογία . Επιπλέον, να συνάδουν με τα πρότυπα ποιότητας και αισθητικής που έχουμε καθιερώσει σε όλες μας τις δραστηριότητες. 

Είναι βέβαιο ότι το φιλότεχνο και φιλομαθές κοινό, θα βρει εδώ προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες του, είτε αναζητά δώρο – παιδικό, ενηλίκων, επιχειρηματικό - είτε κάτι για προσωπική χρήση.

 


Ιδιαίτερα Δώρα 
Συλλεκτική κεραμική πιατέλα κατασκευασμένη ειδικά για το Μουσείο Ηρακλειδών. Στο κεραμικό απεικονίζονται προσφιλή θέματα της τέχνης του Edgar Degas. Το προϊόν, που κυκλοφορεί σε μόλις 400 αντίτυπα, συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας του Ολλανδικού οίκου κεραμικών Schoonhoven Keramiek.
Ολομέταξο μαντήλι Toulouse Lautrec «Ombres chinoises» από την Brochier Soieries της Lyon, σε ύφανση twill και 63 gr/m² μετάξι.
Ολομέταξο μαντήλι με σχέδια έργων Edgar Degas, κατασκευασμένα ειδικά για το Μουσείο Ηρακλειδών
Ολομέταξη γραβάτα σε σχέδια του M.C. Escher, τυπωμένες στο χέρι στην Ιταλία, με πιστοποιητικό γνησιότητας από το Ίδρυμα MC Escher.
Ολομέταξη γραβάτα σε σχέδια έργων Edgar Degas, κατασκευασμένες ειδικά για το Μουσείο Ηρακλειδών
Σελιδοδείκτες 
Μεταλλικοί σελιδοδείκτες σε διάφορα σχήματα, φιλοτεχνημένοι από ορείχαλκο, όλοι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από τον γλύπτη Παναγιώτη Τζαφόλια.
ZOLO
Εκπαιδευτικό παιχνίδι που ενεργοποιεί τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τη φαντασία των μικρών μας φίλων.
Με τη βοήθεια των χρωμάτων, των μοτίβων και των σχημάτων, τα παιδιά εκφράζουν τα συναισθήματα και τον αυθορμητισμό τους.
Δεν υπάρχουν λανθασμένες επιλογές ή παράλογα αποτελέσματα. Υπάρχει μόνο η ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από τη δημιουργική απασχόληση.

Για παιδιά ηλικίας 5+.

Τα έσοδα των πωλητηρίων διατίθενται αποκλειστικά για τις εκθέσεις και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του μουσείου.

Πωλητήριο κτιρίου Ηρακλειδών 16, Θησείο
Μαρία Κοτσιρά
Τ:
210 34 61 981
F: 210 34 58 225
E: shop@herakleidon-art.gr

Πωλητήριο κτιρίου Απ. Παύλου 37, Θησείο

Καλλιόπη Μπορμπουδάκη
Τ: 211 01 26 486
Ε: museum@herakleidon-art.gr


ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ